Acord entre Maçanet de la Selva i els propietaris del polígon industrial de Puigtió per recepcionar-lo

El projecte per enllestir les obres per dotar-lo de serveis costarà 1 milió d'euros i l'assumiran els propietaris

L'Ajuntament de Maçanet de la Selva (Selva) i els propietaris del polígon de Puigtió han signat un acord per fer la recepció d'aquesta zona industrial, construïda als anys 70 i que actualment acull una trentena d'empreses. A partir d'ara, s'engegaran els tràmits administratius i urbanístics per encarregar el projecte d'obres per dotar-lo dels serveis necessaris.

Es calcula que els treballs costaran al voltant d'1 milió d'euros, que assumiran els propietaris i promotors dels polígon. L'acord arriba després d'un any de negociacions.

La signatura suposa el compromís dels propietaris d'acabar les obres d'urbanitzacions i les cessions pendents per tal que l'Ajuntament el pugui recepcionar amb tots els serveis necessaris. Després, el consistori encarregarà el projecte d'obres i de tramitar la reparcel·lació urbanística, així com les modificacions del POUM per finalitzar les cessions pendents.

A partir del 2023, quan comencin les obres, l'Ajuntament trametrà les quotes d'urbanització als propietaris. En paral·lel, es treballarà per incloure el polígon al servei municipal d'aigua.