Mayte Martín actuarà al Festival de Flamenc de Girona

Els organitzadors creen una edició primaveral del certamen com una extensió del que es fa durant la tardor

El Festival de Flamenc de Girona ja té cap de cartell. Es tracta de la cantaora Mayte Martín, que inaugurarà la quarta edició del festival la nit del 24 de setembre en un concert íntim al Centre Cultural de la Mercè de Girona. Martín és una de les figures més consagrades del flamenc actual. El festival ja ha posat a la venda les entrades per aquest concert des de la pàgina web oficial del festival.

En paral·lel a aquest primer nom confirmat pel FlamenGi del 2022, els organitzadors han decidit crear una extensió del certamen musical aquesta primavera. Es tracta d'un cap de setmana amb diverses activitats i actuacions de flamenc que es concentraran al Teatre Municipal de Girona i a la Mirona de Salt.

El dissabte a les vuit del vespre Andrea Jiménez presentarà 'Luaº', un espectacle de flamenc que sorgeix amb el concepte del cercle com a cicle del cos femení. L'endemà, diumenge 12, la programació arrencarà a la una del migdia al pati de la Mirona amb un dinar popular, commemorant la Feria de Abril. sDesprés de dinar hi haurà les actuacions del cantaor Javier Ginés, el grup Acorde de ti que acostarà la rumba al recinte i també hi actuarà El Yiyo, una de les grans estrelles del ball de flamenc actual.