Multen amb 100 euros una veïna de Girona que es va deixar el despertador engegat

Els veïns la van denunciar tips de suportar el soroll a les set del matí

Deixar-se el despertador activat i marxar de casa li ha sortit car a una dona de Girona que ha estat multada amb 100 euros després que els seus veïns la denunciessin cansats del soroll. Segons assenyala l'acta de la Policia Municipal, durant dos dies es va engegar a les set del matí amb un soroll tan intens que va molestar profundament a la resta de llogaters.

Quan els agents es van personar a l'habitatge per tal de fer les comprovacions pertinents, es van adonar que no hi havia ningú a dins.

“Es dedueix que la veïna va marxar uns dies i va deixar programat un despertador que havia de ser tan fort que va incomodar la resta de veïns de la comunitat”, explica el regidor de Sostenibilitat de Girona, Martí Terés en declaracions a RAC1. En aquest sentit, el responsable municipal assegura que la situació ocasionada pel despertador era “una molèstia que es produïa abans de les vuit del matí i que, per tant, vulnera la normativa i s’ha d’aixecar acta per aplicar una sanció mínima de cent euros”, afegeix.

Terés explica que l’aldarull va produir-se ara ja farà unes setmanes, però que la tramitació de la sanció de cent euros per incompliment de l’ordenança municipal reguladora del soroll i les vibracions s’ha fet recentment un cop transcorreguts els tràmits administratius.