Impulsen un centre d'oci a prop de l'Espai Gironès de Salt que donarà feina a 70 persones

Una bolera, un cinema en 4D i un espai dedicat als nens són algunes de les activitats del complex

Un grup d'empresaris catalans ha impulsat un gran centre d'oci a prop de l'Espai Gironès, a Salt. El complex ocupa més de 2.000 m² i tindrà, entre d'altres, una gran bolera amb 14 pistes i jocs recreatius i un espai dedicats als nens amb un castell inflable, cinema 4D i zona per a aniversaris, a més d'un restaurant i dues botigues de roba. El complex obrirà les portes el proper 14 de març i donarà feina a prop de 70 persones. La selecció de personal ja s'ha fet i no es descarta que calgui contractar més gent en les properes setmanes.

El complex està situat a la zona on ja hi ha d'altres locals comercials, a prop del restaurant Viena i l'hotel Sidorme. El pròxim 14 de març obrirà les portes un nou complex d'oci situat a tocar de l'Espai Gironès, a Salt. Empresaris gironins i barcelonins han creat un nou grup empresarial -sota la marca Bowling Gironès- per impulsar aquest complex. Per una banda, hi haurà l'espai Girobowling, amb una gran bolera de 14 pistes, zona de jocs recreatius, billars, futbolins i un espai pensat per celebrar aniversaris.

Un altra de les potes del complex és l'Espainens, un parc infantil on, a banda dels tradicionals llits elàstics o el castell inflable, també hi haurà pista de canons de boles, pista multiesportiva, cinema 4D i una zona per a aniversaris.

Dins el complex també hi ha espai per a un restaurant (Bufet lliure Gran Sol) i s'hi instal·laran nous locals comercials. Concretament, es tracta de les botigues de roba Lucky Wear i JYSK, ambdues franquiciades.

El complex donarà feina a unes 70 persones i no es descarta que, un cop arrenqui l'activitat, es puguin fer noves contractacions. Per al dia de la inauguració s'ha organitzat una festa, en la qual participarà un discjòquei de Flaix FM.