Mor una dona en l'incendi dins una casa de Caldes de Malavella

El cos va ser localitzat al menjador

Els Bombers de la Generalitat van ser alertats ahir, a les 19:15h, d’un incendi al l’interior d’una casa, de planta baixa i dos pisos per sobre, a la plaça Cruïlles de Caldes de Malavella (Selva). L’incendi, les causes del qual es desconeixen, va afectar el menjador, on es va localitzar el cos sense vida d’una dona.

Fins al lloc s’hi van desplaçar cinc dotacions dels Bombers (tres camions d’aigua i dos vehicles lleugers de comandament i coordinació) a més d’efectius dels Mossos d’Esquadra, que es van fer càrrec dels tràmits judicials i de la investigació de les causes de l’incendi. També hi va treballar la Policia Local. El Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) va activar una unitat avançada i dues bàsiques, a més del grup de suport psicològic.

A les 19:35h el foc ja es donava per apagat i es procedia a fer una inspecció de la planta, ventilar-la i revisar totes les plantes de la casa. El SEM va fer sis assistències per inhalació de fum, totes en homes adults.

Només dos d’aquests van ser traslladats en estat menys greu a l’hospital Santa Caterina de Salt. Els altres 4 homes van ser donats d’alta in situ, després de ser atesos.