''El búnquer'' de Catalunya Ràdio es trasllada a Figueres en motiu del Festival Còmic

Demà ofereixen un programa especial i dijous un espectacle

El Festival Còmic de Figueres (Alt Empordà) tindrà lloc del 14 al 17 d'abril. "El búnquer" s'avançarà un dia i, demà serà a l'Auditori Convent dels Caputxins de la capital alt-empordanesa per oferir un programa especial.

Un petit grup de públic acompanyaran en Peyu, en Jair Domínguez i la Neus Rossell en aquest indret. El funcionament del programa serà el de sempre, però Figueres tindrà especial importància en aquest programa. No només per la localització, sinó perquè també repassarà la biografia d'un figuerenc il·lustre. Tal com diuen des d'"El búnquer": "Qui carai podria ser...?" 

Ja l'endemà, dijous 14 d'abril, a les 21.00, els tres membres de l'equip oferiran l'espectacle "Sortint del Búnquer" al Teatre El Jardí. Totes les entrades ja estan exhaurides. Inclourà un directe de la Neus tocant el piano, un making of amb les curiositats i les interioritats del programa, un col·loqui amb els assistents i sortejos de premis relacionats amb "El búnquer": guions originals, la bandera del programa, les tasses que es fan servir, samarretes... i alguna sorpresa més.