La segona edició de 'Nits de Circ' de Roses i Besalú durarà més dies i tindrà més funcions

Se celebrarà del 10 al 13 i del 16 al 24 d'agost i hi actuaran 23 artistes internacionals

Més artistes, més aforament i més representacions. Així encara 'Nits de Circ' la segona edició del certamen d'aquest estiu. Se celebrarà entre el 10 i el 12 d'agost a Besalú (Garrotxa) i del 16 al 24 d'agost a la Ciutadella de Roses (Alt Empordà).

El festival de circ mantindrà el format "sota les estrelles" i oferirà un total de vull atraccions de la mà de 23 artistes de vuit països diferents. En total, s'hi oferiran 12 funcions (quatre a Besalú i vuit més a Roses). Sobre l'escenari, hi passaran primeres espases.

Entre ells, els acròbates del Kazakhstan 'Troupe Hassak' amb un espectacle de doble màstil i ascensió en escales; el Navas Team amb una actuació sobre la roda de la mort o el trapezi volant de Camila Palma, de Xile. També s'hi podran veure espectacles de cintes aèries, de la mà de Moment of Love i la comicitat, amb el còmic català Eric Boo.

Més de 4.000 entrades a la prevenda

En total, es posaran a la venda més de 15.000 localitats i durant la prevenda exclusiva per als espectadors habituals ja se n'han venut més de 4.000. A més, durant aquests primers dies –des d'aquest dilluns i fins diumenge 17 d'abril- s'oferirà una promoció de llançament amb 5 euros de descompte. Les funcions es faran a les 21.30 i les instal·lacions comptaran amb espai per a 'food trucks' i música en viu.

Un esdeveniment "singular"

El seu director, Genís Matabosch, ha destacat la "singularitat" de l'esdeveniment com a "fortalesa" i ha dit que el fet de tractar-se d'una producció "única" li permet trobar el seu lloc en una Costa Brava plena de festivals durant els mesos d'estiu.