Pinten les baranes del pont de Torroella de Montgrí sense notificar-ho i generen cues ''com a l'estiu''

El consistori demana l'aturada temporal dels treballs de manteniment durant la Setmana Santa

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí (Baix Empordà) havia demanat feia temps a la Generalitat que es repintessin les baranes del pont sobre el Ter que hi ha a l'entrada del municipi, que amb el temps la pintura havia saltat. Després que el Govern autoritzés els treballs, fa unes setmanes l'empresa subcontractada va anar fins al municipi per començar a pintar les baranes. Per fer-ho, va instal·lar un semàfor que donava pas alternatiu als cotxes, amb l'objectiu de donar més seguretat als treballadors.

A causa del mal temps, però, l'empresa va decidir aturar els treballs i va comunicar que tornaria més endavant. Aquest dilluns al matí, els treballadors han arribat a Torroella de Montgrí amb la intenció de tornar a pintar el pont. El problema és que no ho havien notificat ni a l'Ajuntament ni a la Direcció General de Carreteres.

Sobre un quart d'onze del matí, el pont del Ter, un dels principals accessos que té el municipi, ha quedat amb només un carril obert, que es donava pas alternatiu amb el semàfor que l'empresa havia instal·lat. L'alcalde del municipi, Jordi Colomí, ha explicat que a causa del semàfor s'han generat "cues com a l'estiu", que és quan hi ha més aglomeració de cotxes que intenten entrar a Torroella de Montgrí per anar a l'Estartit.

De seguida que l'Ajuntament ha tingut constància d'aquestes obres, l'alcalde ha parlat amb el cap de servei de carreteres i ha demanat que s'aturessin les obres. Colomí ha remarcat que des del Govern no tenien constància d'aquests treballs i per això han acordat, de seguida, que les obres de manteniment quedarien aturades durant la Setmana Santa per no generar més problemes de circulació.

L'alcalde ha destacat que el pont només ha quedat restringit durant una hora i agraeix la comprensió del Govern per paralitzar les obres durant les vacances de Setmana Santa.