Dos menors detinguts a Girona per entrar a robar en una casa del barri de Palau

Una càmera de fotos va permetre destapar el robatori i detenir els joves

La policia municipal de Girona va detenir dilluns dos menors d'edat per haver entrat a robar en una casa del barri de Palau i s'havien endut diversos objectes. Els fets van succeir el passat 21 de febrer quan el guàrdia de barri de Santa Eugènia, que es trobava fent tasques de vigilància i seguretat al carrer Santa Eugènia, va observar com un jove, a qui li havia caigut un objecte a terra, el recollia ràpidament i se'l posava a dins del jersei, amb actitud vigilant.

El jove, en adonar-se de la presència policial, es va posar nerviós, fet que va motivar que el policia li preguntés per l'objecte que amagava. El jove va mostrar una càmera fotogràfica de la que no en va saber explicar la procedència. Per aquest motiu, el policia va intervenir-li la càmera i la va lliurar als agents de la Secció d'Investigació i Seguretat. Els agents de la Secció d'Investigació i Seguretat van visionar les imatges que contenien l'aparell, i van veure que apareixien uns joves amb diversos objectes a les mans i també imatges d'esdeveniments familiars aliens als joves.

Per aquest motiu es van iniciar gestions que van portar a saber que el mateix dia 21 de febrer els dos nois havien entrat en una casa de Palau i  havien robat diversos objectes que coincidien amb les imatges visionades a la càmera intervinguda. La investigació va culminar dilluns amb la detenció dels dos menors com a presumptes autors d'un delicte de robatori amb força.

Paral·lelament, es va saber que part dels objectes que apareixien a les imatges que s'havien recollit de la càmera havien estat venuts a Osman Loenel M. R. i Carlos L. C. els quals han estat imputats com a presumptes autors d'un delicte de receptació. Els objectes robats es van tornar als seus propietaris.