El Consell Comarcal de la Selva posa en funcionament la nova seu

Es troba situada a la carretera de Sils, 30

El Consell Comarcal de la Selva ha posat en funcionament la nova seu ubicada a la carretera de Sils, 30, de Santa Coloma de Farners. Els serveis s'han anat incorporant a la nova seu de forma esglaonada amb el seu trasllat progressiu: al mes de desembre ja s'hi van instal·lar els Serveis Socials, no ha estat fins a aquest mes de març que s'ha fet el trasllat de l'Oficina d'Habitatge i l'Oficina Comarcal de Consum, i el dilluns passat, 4 d'abril, ja es va posar en funcionament la nova Oficina de Gestió Tributària i Cadastral.

Així, la nova seu del Consell Comarcal de la Selva acull els Serveis Socials, l'Oficina de Gestió Tributària i Cadastral, l'Oficina d'Habitatge i l'Oficina Comarcal de Consum i el registre general d'entrada. Pel que fa la resta de departaments, el de Territori i Sostenibilitat (Prevenció d'Incendis, Medi Ambient, CAAS, Sanejament), el de Promoció del Territori (Turisme, Cultura, Ocupació) i el de Serveis a la Ciutadania (Empresa, Joventut i Educació) es mantenen a la seu del passeig de Sant Salvador, 25-27.

El president del Consell Comarcal de la Selva, Salvador Balliu, ha valorat molt positivament la posada en funcionament d’aquesta nova seu. I és que, tal com ha explicat el mateix Balliu, això permetrà donar un millor servei als ciutadans i els ajuntaments de la comarca.

En els darrers anys, el Consell Comarcal de la Selva s’ha convertit en el primer de tot Catalunya tant pel que fa a serveis com pel que fa a pressupost. Això ha comportat la incorporació de nous treballadors i la necessitat de disposar de més espai per poder donar resposta a les necessitats actuals.