Figueres recupera la celebració de la Diada de Sant Jordi a la Rambla

Després de dos anys de pandèmia, es recupera la normalitat sense restriccions

Figueres (Alt Empordà) prepara la Diada de Sant Jordi tornant a la normalitat i sense restriccions després de dos anys de pandèmia. Floristes, llibreters i entitats s'aplegaran una altra vegada a la Rambla. Els professionals estaran ubicats en el mateix lloc que en la darrera edició que no va estar marcada per la pandèmia, la del 2019. La resta d'entitats s'han repartit a través d'un sorteig que s'ha fet aquest migdia.

Aquest any destaca l'elevat nombre de sol·licituds d'autors locals. Aquests, juntament amb la parada de les publicacions de l'Ajuntament de Figueres estaran situats a la part alta de la Rambla. En total, a la Rambla hi haurà set autors locals, onze professionals del sector del llibre (editorials i llibreries), sis floristeries i 63 entitats. Durant tot el dia, la Rambla estarà tallada al trànsit.

La regidora de Fires i Festes, Ester Marcos, ha explicat que "és una alegria poder celebrar de nou la Diada de Sant Jordi com estem acostumats a fer, en un únic espai, que aplega els figuerencs i les figuerenques en aquest dia tan especial".