Una cua d'aficionats del Girona FC aconsegueixen autògrafs de quatre jugadors a l'Espai Gironès

Arnau Martínez, Pol Lozano, Nahuel Bustos i Samuel Sáiz van ser ahir al centre comercial

Els aficionats del Girona FC es van mobilitzar ahir fins al centre comercial Espai Gironès de Salt per tal aconseguir un autògraf de quatre jugadors del seu equip: Arnau Martínez, Pol Lozano, Nahuel Bustos i Samuel Sáiz, i van fer cua a la botiga-estand del club instal·lada a la plaça del Foc. En aquesta botiga, de la mateixa manera que la que hi havia per les festes de Nadal, es van vendre els productes relacionats amb el club i moltes persones es van endur samarretes i pilotes signades.  

Aquesta acció s’inclou en el marc de la col·laboració de l’Espai Gironès amb el Girona FC.  L’Espai Gironès i el Girona FC van signar el mes de novembre passat un nou acord amb l’objectiu d’estrènyer llaços i de seguir sumant sinergies. És el quart acord que el centre comercial signa amb l’entitat, després que els tres anteriors hagin estat molt ben valorats per les dues parts.

L’Espai Gironès porta a terme un gran nombre d’accions adreçades a la població del seu entorn i a retornar als clients la seva confiança.