Detingut per robar a Girona i Salt a cops de puny i amenaçant amb una xeringa o una navalla

L'home, acusat dels delictes de robatori amb violència, amenaces i lesions, ja es troba en llibertat

Els Mossos d’Esquadra de la Comissaria de Girona van detenir el passat dia 1 d’abril un home de 31 anys, com a presumpte autor de tres robatoris amb violència, un delicte d’amenaces i un de lesions lleus. Dos dels delictes els va perpetrar a Girona i els altres tres a Salt.

Al voltant de les nou del matí del dia 1 d’abril, es va produir un primer robatori violent en el replà d’un bloc de pisos de la població de Salt. Concretament, la víctima va ser abordada pel lladre que la va intimidar, colpejar i li va sostreure 10 euros.

Mitja hora més tard, els mossos van tenir coneixement del segon fet. En aquest cas, la víctima es trobava dins el seu vehicle, en el pàrquing obert situat al carrer Sant Dionís de Salt, quan el lladre es va asseure al seu costat i la va amenaçar amb una xeringa. La dona va reaccionar i va poder foragitar-lo al fer-li caure la xeringa de la mà, moment que va aprofitar per demanar ajuda a un ciutadà.

Seguidament, el lladre es va dirigir a una fleca de Salt a on va intimidar a la treballadora amb una navalla i va sostreure 400 euros en efectiu. En un moment de distracció la treballadora va sortir al carrer a demanar ajuda i el lladre va fugir de nou.

L’últim fet va succeir en un bus urbà de Girona quan l’home va pujar sense mascareta i el xofer li va recriminar i, com a resposta, el va amenaçar amb una xeringa i a continuació li va donar un cop de puny.

Fetes les indagacions els mossos van concloure que l’autor de tots aquests fets era el mateix home i el van localitzar i detenir el mateix vespre.  El detingut, amb nombrosos antecedents per fets similars, va passar el dia 3 d’abril a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Girona, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.