Detingut un home per dur 5 quilos de haixix amagats al cotxe a Sils

El van aturar després que fes una maniobra no reglamentària per accedir a una benzinera

Els Mossos d’Esquadra de l’Àrea Regional de Trànsit de Girona van detenir el 31 de març un home de 38 anys, com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública. El migdia del mateix dia agents de trànsit duien a terme un control preventiu a la carretera C-63, al punt quilomètric 14.1, dins el terme municipal de Sils (Selva), quan van observar un turisme que feia una maniobra no reglamentària per accedir a una benzinera.

Els mossos es van adreçar fins l’establiment de venda de carburants i van identificar el conductor. Mentre el denunciaven, van detectar que del vehicle sortia una forta olor a marihuana. Seguidament van localitzar una bossa de plàstic que contenia 5.170 grams d’haixix en pols.

Segons estimacions de l’Oficina Central Nacional d’Estupefaents del Ministeri de l’Interior la droga estaria valorada en prop de 10.000 euros. El detingut, a qui no li consten antecedents policials, va passar el dia 1 d’abril a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Santa Coloma de Farners, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.