El Festivalot anuncia una vintena més de concerts a la Devesa de Girona

Se sumen als ja anunciats a l'Auditori amb un 70% d'entrades venudes

El passat 3 de març, el Festivalot, Festival de Música en Família va anunciar els seus concerts a L’Auditori de Girona. L’últim cap de setmana de maig, el festival ha programat concerts familiars de Manel, Buhos, The Tyets, El Pot Petit i Dàmaris Gelabert a l’interior d’aquest recinte. Recentment, l’organització també anunciava haver venut ja el 70% del seu aforament i tenir alguns concerts ja exhaurits, després d’una molt bona rebuda de les famílies en aquesta edició post pandèmia.

Tal com estava previst, el Festivalot recupera enguany els concerts a La Devesa, que avui han anunciat en bloc. Ginestà, Marcel i Júlia, Miquel del Roig, Lali Be Good, Els Atrapasomnis o la Black Music Big Band Junior són alguns dels més de 20 concerts que es podran veure al Festivalot 2022.

Des del Festivalot avisen que encara els queda anunciar els horaris i formats dels concerts que oferiran alguns alumnes d’escoles de música del gironès. També anunciaran ben aviat els detalls de les activitats que organitzaran a dins de Fira de Girona, en el marc de la Fira del Festivalot; la fira familiar que se celebrarà en paral·lel al festival.

Amb l’anunci d’avui de tota l’escaleta de concerts pel cap de setmana del 28 i 29 de maig; l’organització assegura que després de dos anys a mig gas (el 2020 es va haver de cancel·lar i el 2021 no va poder oferir els concerts gratuïts); el Festivalot celebrarà aquest 2022 una de les edicions amb un millor cartell musical per a grans i petits.

El Festivalot 2022 col·labora amb la Fundació Albert Bosch i el seu projecte Realitat Millorada, que busca recollir fons destinats a condicionar i humanitzar l’àrea d’Oncologia i Hematologia Pediàtriques de l’Hospital Vall d’Hebron de Barcelona, convertint-lo en un entorn confortable i de descans per tothom que impacti de manera positiva en la relació dels pacients, familiars i cuidadors amb l’hospital. Amb la compra de les entrades del Festivalot, les famílies poden col·laborar amb el projecte fent un donatiu. Als que ho facin, se’ls obsequiarà amb unes ulleres de la campanya Realitat Millorada que podran recollir el dia dels concerts.