Enxampen tres delinqüents a la Jonquera que havien robat 54.000 euros

La Guàrdia Civil també va detenir a dos joves que transportaven 17,4 quilos de haixix

La Guardia Civil ha enxampat a la Jonquera (Alt Empordà) tres delinqüents, d'entre 24 i 29 anys, de nacionalitat francesa i iugoslava, que transportaven amagats sota un dels seients del seu cotxe 54.000 euros robats. Els joves havien manipulat amb cinta adhesiva negra la numeració de la matrícula del vehicle i les investigacions van descobrir que gran part dels diners, 50.000 euros, havien estat sostrets a un ciutadà de Girona.

D'altra banda, la Guàrdia Civil també va detenir aquest divendres 22 de febrer dos joves que transportaven 17,4 quilos de haixix. Els detinguts, en veure la presència policial, van abandonar el vehicle i es van donar a la fuga tot i que els agents van aconseguir detenir-los.

El primer cas es remunta a aquest passat divendres dia 22 de febrer a la tarda quan agents de la Guàrdia Civil de La Jonquera van aturar dos vehicles amb matrícula francesa que circulaven en direcció França. Els agents van aturar els dos cotxes i van comprovar la seva documentació. Durant l'escorcoll, els policies van descobrir que sota el seient del darrere d'un dels vehicles hi havia 54.000 euros. A més, van veure que la matrícula d'aquest cotxe havia estat manipulada amb cinta adhesiva negra per intentar canviar la seva numeració.

Amb l'ajuda dels Mossos d'Esquadra, els agents van saber que gran part dels diners, 50.000 euros, havien estat sostrets a un ciutadà de Girona. Per aquest motiu, els policies van detenir a T.J, de 24 anys i nacionalitat francesa, R.J., de 25 anys i nacionalitat iugoslava, i A.D, de 29 any i nacionalitat francesa.

D'altra banda, la Guàrdia Civil també va detenir aquest divendres a les nou del vespre a dos joves que circulaven per La Jonquera amb un vehicle amb matrícula francesa amb 17,4 quilos de haixix. Els detinguts, en veure la presència policial van realitzar una maniobra estranya, abandonant el vehicle i donant-se a la fuga. Amb el suport d'agents del cos Nacional de Policia, la Guàrdia Civil va aconseguir atrapar als dos joves. Quan van inspeccionar el vehicle van veure que transportaven 17,4 quilos de haixix distribuïts en diversos paquets.

Per aquest motiu, els agents van detenir a Z.A, de 27 anys i nacionalitat marroquina, i C.K., de 35 anys i nacionalitat algeriana. Els detinguts ja han passat a disposició judicial.