Investiguen la violació de dues dones a Banyoles

Les víctimes han decidit no presentar denúncia

Els Mossos d'Esquadra han iniciat una investigació per la violació de dues dones a Banyoles (Pla de l'Estany) durant la matinada del dissabte després de passar la nit de festa a la zona d'oci nocturn de l'avinguda de la Farga de la ciutat.

Segons assenyala Diari de Girona i ha pogut confirmar El Gerió Digital, les dones van ser ateses a l'Hospital Josep Trueta de Girona des d'on es va activar el protocol per a casos relacionats amb delictes sexuals, alertant als Mossos. Els agents van atendre a les dues noies però aquestes, finalment, van decidir no presentar denúncia.

Segons assenyalen fonts policials, ambdues víctimes haurien assegurat als membres de l'hospital així com també a diversos coneguts que les haurien pogut sedar introduint alguna substància en les begudes i que posteriorment les haurien violat. Totes dues es van despertar sense recordar res i al vespre van decidir presentar-se al Trueta per ser revisades.

El no voler presentar denúncia dificulta la tasca d'investigació però els agents confien que les càmeres de seguretat instal·lades a la zona els puguin ajudar a trobar alguna pista per tal d'identificar-los.