Troben un cadàver en avançat estat de descomposició en una casa de Palafrugell

Els veïns van donar l'alarma després de sentir una forta olor

Una forta olor i la presència de moltes mosques van posar ahir en alerta els veïns del carrer Palamós de Palafugell (Baix Empordà) que van sospitar alguna cosa podria anar malament. Tot assenyalava a una casa situada en el número 53 on hi residia una persona de nacionalitat francesa amb qui havien tingut problemes en el passat per sorolls i manca de salubritat. Una patrulla de la Policia Local s'hi va desplaçar a les onze de la nit per accedir-hi, localitzant al seu interior el cos sense vida de l'inquilí.

Els agents van observar a simple vista com el cos presentava un avançat estat de descomposició i calculen que podria haver perdut la vida des de fa almenys dos mesos. Immediatament es va donar avís al cos de Mossos d'Esquadra que s'hi van apropar i confirmar que es tractaria d'una mort natural al no observar signes de violència ni haver-hi cap entrada forçada.

Segons han explicat alguns veïns a El Gerió Digital, l'home era conegut al barri perquè donava de menjar a desenes de coloms i havia convertit el seu pati posterior en un "petit abocador", ple de brossa i menjar per tot arreu. Des de l'Ajuntament de Palafrugell asseguren que no es tractava d'un home "conflictiu" però si que confirmen les queixes per la seva deixadesa i puntualment perquè feia "molt soroll".

Precisament el silenci dels darrers mesos, acompanyat de la forta pudor, van fer que els veïns parlessin entre ells per tal d'esbrinar si l'havien vist darrerament. "Ja no tenia cotxe perquè li van treure, així que tampoc vèiem si el tenia aparcat al carrer", assenyala una veïna.

El cos va ser retirat i no s'ha obert cap investigació per part dels Mossos que donen l'incident per conclòs.