Desenes de nens assisteixen al concert de Landry a l'Espai Gironès

L'acte es va celebrar en el marc del Festivalot

El concert exclusiu i gratuït a l’Espai Gironès de Salt del cantant català Landry el dissabte passat, amb la presentació dissabte del últim disc “Atreveix-te”, va aplegar desenes d'infants, que durant una hora va poder gaudir de les seves cançons. L’artista, d’estil rumber i amb un repertori per a petits i grans, va actuar a l’Espai, en el marc de la col·laboració de l’Espai Gironès des del 2018 amb el Festivalot.

Aquesta col·laboració s’ha dut a terme cada any, exceptuant el 2020, quan el festival no es va celebrar degut a la pandèmia. Dins del mateix acord, l’Espai Gironès organitzarà una activitat per a nens i nenes de pintura de cares i posarà a disposició dels clients entrades per al certamen, per mitjà d’una promoció especial.

El Festivalot, la gran festa de la música en família, se celebra en aquesta edició el 28 i 29 de maig a l’Auditori de Girona. L’objectiu és que tothom pugui gaudir de la música en directe, amb espectacles programats pensats especialment per als més petits. L’Espai Gironès porta a terme un gran nombre d’accions adreçades a la població del seu entorn i a retornar als clients la seva confiança i aquesta actuació forma part d’aquest línia.