Landry actuarà gratuïtament a l'Espai Gironès en el marc del Festivalot

Tindrà lloc dissabte a les sis de la tarda

El centre comercial Espai Gironès de Salt oferirà aquest dissabte 26 de març les 18h, a la plaça del Foc, un concert exclusiu i gratuït del cantant català Landry que presentarà el seu últim disc “Atreveix-te”. L’artista, d’estil rumber i amb un repertori per a petits i grans, compta amb cançons carregades d’humor per a tots els públics.  

Aquesta acció forma part de la col·laboració de l’Espai Gironès des del 2018 amb el Festivalot. Aquesta col·laboració s’ha dut a terme cada any, exceptuant el 2020, quan el festival no es va celebrar degut a la pandèmia. Dins del mateix acord, l’Espai Gironès organitzarà una activitat per a nens i nenes de pintura de cares i posarà a disposició dels clients entrades per al Festivalot, per mitjà d’una promoció especial.

El Festivalot, la gran festa de la música en família, se celebra en aquesta edició el 28 i 29 de maig a l’Auditori de Girona. L’objectiu és que tothom pugui gaudir de la música en directe, amb espectacles programats pensats especialment per als més petits.