Detingut un home per cometre tres robatoris amb força a Palafrugell

L'arrestat és un jove de 25 anys

 La Policia Local de Palafrugell (Baix Empordà) va detenir el passat dilluns un home de 25 anys d’edat acusat de diversos delictes de robatori amb violència. Els fets van passar dilluns passat al matí quan els agents de la policia van rebre l'avís d'adreçar-se a un establiment del centre perquè, al seu interior, un client havia estat afectat pel robatori del seu telèfon mòbil.

Uns minuts després, una ciutadana denuncia que ha estat víctima d’una estrebada a l’aparcament del Casal, on un individu li ha sostret la bossa de mà. I més, tard, seria al carrer Palamós quan un home d’avançada d’edat també pateix un robatori amb força.

La col·laboració ciutadana, i les imatges gravades a l’interior de l’establiment on es va produir el furt del telèfon mòbil, van servir per crear una descripció exacta del possible responsable d’aquests fets. Els agents de la Policia Local, deu minuts més tard de la última acció, van localitzar una persona al carrer Mestre Sagrera que coincidia amb la descripció. D’aquesta manera, van detenir el presumpte autor d’aquests fets delictius.

L'home va ser entregat als Mossos d'Esquadra per al seu posterior processament davant el jutge.