Mor un home de 45 anys arrossegat pel temporal a Lloret de Mar

Va sortir a passejar el gos per Fenals i una onada se'l va endur

Un home de 45 anys, veí de Lloret de Mar (Selva), va morir ahir a la nit després de ser arrossegat mar endins pel temporal i ofegar-se. Segons informa el cos de Bombers de la Generalitat, l'home va sortir a passejar el seu gos per la platja de Fenals i pels voltants de les 21h una onada el va colpejar i se'l va endur dins de l'aigua.

Fins a tres dotacions dels Bombers es van activar i al arribar van trobar-se amb la parella de la víctima i agents de la Policia Local de Lloret de Mar que pocs minuts més tard van localitzar el cos de l'home surant prop de les roques. Entre tots el van treure de l'aigua i deixar a la sorra on els membres del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) van intentar reanimar-lo durant tres quarts d'hora sense èxit. D'altra banda el gos va resultar il·lès.

Durant la tarda i vespre d'ahir agents dels Mossos d'Esquadra i Policia Local es van dedicar a resseguir els espigons i zones de la costa advertint als curiosos que no s'apropessin al mar. El temporal va registrar onades superiors als dos metres i mig i Protecció Civil va activar el pla Inuncat per les pluges registrades al llarg del cap de setmana.