Salt celebrarà el 26 de març el 6è Fòrum d'Estudiants en format presencial

Tindrà lloc a les instal·lacions d'EUSES

Des de les àrees de Joventut i Educació de l’Ajuntament de Salt (Gironès) ja es té tot punt per celebrar el proper dissabte 26 de març la sisena edició del Fòrum d’Estudiants de Salt que enguany recupera la presencialitat després de l’obligat parèntesi al qual van obligar les mesures per fer front a la covid. La trobada es durà a terme, de 10.00 a 13.00 hores, a les instal·lacions de l’Escola Universitària de la Salut i l’Esport (EUSES).

L’edició d’enguany porta per nom 'El futur acadèmic a Salt és real' i la trobada, com és tradicional, va adreçada a joves que estiguin cursant 4t d’ESO, batxillerat o formació professional. A partir de testimonis directes es dóna informació sobre les diferents alternatives que existeixen per continuar els estudis, des de cicles formatius, graus universitaris o altres opcions.

La jornada inclourà sessions d’orientació centrades en diferents àmbits que inclouen: Ciències de la Salut; Dret i Ciències Polítiques; Ciències Naturals; Ciències de l'activitat física; Audiovisuals, Art i Periodisme; Enginyeries, Arquitectura i Tecnologia; Educació, Psicologia i Humanitats; Economia, Empresa i Turisme; Cicles Formatius Industrials i Cossos de seguretat (Bombers, Mossos, Policia local...).

Posteriorment es durà a terme una taula rodona per, abans de finalitzar el Fòrum, realitzar un networking entre tots els assistents. El regidor de Joventut i Educació de l’Ajuntament de Salt, Fermí Cunill, explica que “el renovat equip de joves que lidera el Fòrum d’Estudiants està molt il·lusionat i s’està preparant la trobada amb l’objectiu que sigui més profitosa que mai. Recuperar la presencialitat és molt important i per aquest motiu convidem tothom a participar-hi per conèixer tots les sortides acadèmiques que existeixen”.

Qui estigui interessat en participar-hi pot consultar tota la informació i realitzar la inscripció gratuïta a través de la web.