Detenen el responsable d'un cultiu amb 361 plantes de marihuana en una casa de l'Escala

Detenen el responsable d'un cultiu amb 361 plantes de marihuana en una casa adossada de l'Escala

Els Mossos d'Esquadra van detenir dimecres un home de 36 anys com a responsable d'un cultiu amb 361 plantes de marihuana en una casa adossada de l'Escala (Alt Empordà). Li atribueixen un delicte contra la salut pública per tràfic de drogues i un de defraudació de fluid elèctric.

El cas es remunta a finals de setembre quan els Mossos i la Policia Local del municipi van saber de la possible existència d'una plantació al carrer Manol. Paral·lelament, l'empresa subministradora d'electricitat va comunicar la manipulació de la instal·lació del comptador i d'un consum elèctric molt elevat a la finca.

Els agents van iniciar una investigació i van constatar el cultiu. Després de diversos dispositiu de vigilància i seguiment, dimecres van entrar a la casa i van localitzar les plantes de marihuana. A més, van comissar 1.275 grams de cabdells preparats per a la venda al detall i aparells per facilitar el cultiu com làmpades, transformadors, pantalles, splits, adobs, aparells d’aire condicionat, mampares, balances digitals i filtres.

L'arrestat va quedar en llibertat amb càrrecs després de passar a disposició judicial.