La segona edició del festival Petit Paradís de Tossa començarà amb un homenatge a Ava Gardner

Se celebrarà del 28 de juliol al 6 d'agost

L'Ajuntament de Tossa de Mar (Selva) i la promotora Vadecom Dts Grup han presentat aquest migdia el cartell artístic i totes les novetats de la segona edició del festival Petit Paradís, un festival d'aforament exclusiu de tan sols 268 localitats que tindrà lloc a l'església gòtica situada al penya-segat del recinte emmurallat de la Vila Vella de Tossa.

L'alcalde de Tossa, Ramon Gascons, ha destacat les reformes realitzades a l'església vella de Sant Vicenç per tal de conservar i donar més valor a aquest estimat i valorat espai històric de Tossa. El festival també tindrà un escenari al far, on els artistes locals actuaran abans dels concerts principals, animant així el village gastronòmic amb la cuina tossenca i el privilegi de les vistes a la mar blava i tant preuada de la Costa Brava.

En aquest sentit, la regidora de Festes, Andrea Nadal, ha destacat que en aquest festival s'hi barreja la música, el patrimoni arquitectònic, la gastronomia i l'art. I a més, en un entorn paisatgístic únic a la Costa Brava. "Recollim la inspiració de Marc Chagall que el va portar a definir la nostra vila com a paradís blau per convidar-vos a gaudir d'un festival diferent en aquesta meravella d'entorn, el Petit Paradís", ha afegit Nadal.

Per la seva part, el director del festival, Carles Gilibets, ha desvetllat el cartell que configuren les 10 nits de concerts. Artistes i bandes que han adaptat el seus formats habituals a les condicions úniques de l'església vella de Sant Vicenç, creant adhoc concerts que només es podran veure al Petit Paradís.

Destaquen que el festival d'enguany s'inaugurarà la nit del 28 de juliol amb un homenatge a l'actriu Ava Gardner per commemorar el centenari del seu naixement: Relats d'Amor al Paradís. Es tracta d'una producció pròpia del festival que comptarà amb la presència de la cantant mallorquina Júlia Colom i la pianista Laura Andrés amb les peces cinematogràfiques creades per l'artista visual Júlia Termes i les projeccions i il·luminació de David Lago

Aquesta és la programació dels concerts:

28 de juliol: Homenatge a Ava Gardner.
29 de Juliol: Marlango, la banda en format trio de l'actriu Leonor Watling.
30 de Juliol: Queralt Lahoz amb la seva barreja de flamenc, ritmes hip hop amb poètica i missatge reivindicatiu.
31 de Juliol: Oscar Anton, el parisenc que està triomfant per tota Europa amb pop electrònic alegre i desenfadat.
01 d'Agost: Sofía Gabanna, l'argentina afincada a Barcelona amb tota la seva enèrgica posada en escena: el trap que triomfa sense treva.
02 d'Agost: Guillem Roma amb la seva riquesa musical i creativitat. Nit de ritmes frescos.
03 d'Agost: Juno, el projecte íntim i clandestí de la cantant Zahara Gordillo i Martí Perarnau.
04 d'Agost: Steffen Morrison, funk i soul arribats del seu nou àlbum Soul Revolution, un dels referents actuals del so amb més ànima.
05 d'Agost: El petit de cal Eril, estil personal i intimista, pop folk amb arrels tradicionals.
06 d'Agost: Maren, nominada als premis Odeon, és una de les noves veus del panorama pop indie estatal.

Les entrades del festival ja estan a la venda des d'avui mateix al web del festiva.