Entren a presó dos joves per cinc robatoris en vehicles i un domicili a Olot

Els nois, de 20 anys, van cometre totes les accions la mateixa setmana

Els Mossos d’Esquadra, amb la col·laboració d’agents de la Policia local d’Olot, van detenir els dies 10 i 13 de març dos homes, de 20 anys, com a presumptes autors de quatre delictes de robatori amb força a interior de vehicle, un furt i un robatori amb força a interior de domicili. La matinada del dia 10 una dotació de policies locals va detectar dos homes, amagats darrera un contenidor i remenant unes bosses, els quals davant la presència policial van fugir corrents.

Els agents van recollir-les i van comprovar que contenien diferents objectes possiblement sostrets. Poc després, van trobar per la zona un turisme amb una porta forçada i l’interior remenat. Van avisar el propietari del vehicle, el qual va reconèixer com a seus part dels objectes que contenien les bosses.

Dues hores després, els mossos van rebre l’avís d’un veí de la ciutat, que havia sorprès dos homes a l’interior del seu vehicle i havien fugit.  Diverses patrulles van fer recerca per la zona i van localitzar els dos sospitosos els quals, en veure el vehicle policial, van intentar fugir. Tot i això, els agents van aconseguir detenir un d’ells. Mentre inspeccionaven la zona, va trobar dos vehicles més que presentaven signes forçament. Poques hores després, els mossos van aconseguir localitzar i detenir el lladre que havia fugit.

Entre els objectes recuperats també n’hi havia de provinents d’un furt a interior d’un cinquè vehicle, comès la mateixa nit. Els dos detinguts van passar a disposició l’endemà davant del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia d’Olot i van quedar en llibertat.

Amb tot el passat 13 de març, pels volts de les dues de la matinada, la propietària d’un immoble va donar avís als mossos perquè sentia sorolls a l’interior del seu domicili. Quan els agents van arribar a la casa hi van trobar els dos lladres, detinguts el dia 10, a l’interior del pis. Tot apunta, que havien accedit a l’immoble per una finestra oberta. Els detinguts, amb antecedents, van passar el dia 13 de març a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia d’Olot, el qual va decretar el seu ingrés a presó.