Espai Gironès entrega les targetes regal de fins a 1.000 euros a quatre clientes

La campanya ha tingut més de 1.200 participacions de 879 persones

El centre comercial Espai Gironès de Salt ha premiat Mònica Cuminal Jurado, d’Arbúcies amb una targeta regal de 1.000 euros; a Alba Roca Ventura de Sant Gregori amb una targeta regal de 1.000 euros; a Sílvia Martín Rigall, de Girona, amb una targeta regal de 500 euros; i a Mònica Garre Valiente, de Tordera, amb una targeta regal de 500 euros. La campanya, que s’ha dut a terme del 14 de febrer al 12 de març, ha tingut més de 1.200 participacions de 879 persones.

Els clients havien de presentar al Punt d’Informació fins a tres tiquets que sumessin un mínim de 50 euros i el producte comprat, i es podia participar tantes vegades com es volgués presentant tiquets diferents. Ahir es va fer l’entrega dels premis a les 4 guanyadores del sorteig, en un acte a les oficines de gerència de l’Espai Gironès. Les targetes són vàlides fins al 31 de desembre de 2022 a tots els establiments del centre comercial, inclosos els cinemes i els restaurants així com també a la gasolinera. “A l’Espai les compres s’expandeixen” ha estat el lema de la nova campanya.

L’Espai Gironès porta a terme un gran nombre d’accions adreçades a la població del seu entorn i a retornar als clients la seva confiança.