Més de 27.000 esquiadors passen aquest cap de setmana per la Molina i la Masella

Les estacions d'esquí són optimistes cara a Setmana Santa i al final de temporada

Més de 27.000 esquiadors han aprofitat els gruixos de neu i el bon temps per anar a esquiar aquest cap de setmana a les principals estacions del Pirineu gironí, la Molina i la Masella.

És el segon cap de setmana consecutiu de bona afluència i els responsables de les estacions d'esquí són optimistes cara al final de temporada i a la Setmana Santa. "Hi havia moltes ganes d'esquí i aquest sol ha acompanyat molt", ha afirmat la directora comercial de la Masella, Maite Martí. A banda del nombre elevat d'esquiadors, tant a una estació com a l'altra els hotels a peu de pista han omplert el 100% de les habitacions disponibles.

Les estacions d'esquí catalanes estan tenint un bon final de temporada. A les comarques gironines, les dues estacions més importants, la Molina i la Masella, han tancat el cap de setmana amb més de 27.000 esquiadors. A la Molina han tingut uns 6.000 esquiadors tant dissabte com diumenge mentre que a la Masella van rebre 8.000 esquiadors dissabte i més de 7.000 diumenge.

Una de les claus que han motivat aquest èxit és el bon estat de la neu i també el bon clima que hi ha hagut tant aquest cap de setmana com l'anterior. Les bones previsions també són bones per al cap de setmana vinent, cosa que fa pensar als responsables de les estacions d'esquí que la culminació de la temporada amb Setmana Santa a finals de març serà molt bona.

Tant a la Molina com a la Masella han obert totes les pistes i han funcionat tots els remuntadors. A més, totes les habitacions dels hotels a peu de pista estaven ocupades.