Troben un conductor mort després de caure per un precipici a la Jonquera

L'autòpsia determinarà quin dia es va produir l'accident i en quines circumstàncies

Agents dels Mossos d'Esquadra han localitzat avui el cos sense vida de Marc Marcel Leonce, de 51 anys i nacionalitat francesa. L'home es trobava atrapat a l'interior del seu vehicle després que aquest es precipités per causes que encara es desconeixen per un precipici de 15 metres d'alçada al costat d'una riera de l'N-II. Més concretament al punt quilomètric 778.

Els Mossos d'Esquadra han rebut l'avís de la localització del vehicle per part de la Policia Local poc després d'un quart de quatre de la tarda. El turisme, amb matrícula francesa, va topar contra la tanca de seguretat de la carretera i posteriorment es va precipitar al buit.

Mentre han durat els treballs de localització del vehicle ha estat necessari tallar un carril de la N-II, a la Jonquera, i donara pas alternatiu durant una hora, segons el Servei Català de Trànsit.

En aquesta actuació hi han intervingut 6 patrulles de Mossos d'Esquadra, 4 vehicles de Bombers de la Generalitat per excarcerar el mort del vehicle sinistrat, i el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).