Quatre detinguts acusats de tres robatoris amb violència a Girona

Assaltaven i en alguns casos colpejaven les víctimes per tal de robar-los

Els Mossos d'Esquadra van detenir entre els dies 11 i 14 de febrer a Girona i Salt quatre joves, dos d'ells menors d'edat, com a presumptes autors de tres robatoris amb violència i intimidació comesos en ple carrer a Girona. Els assalts es van cometre els dies 7, 8 i 10 d'aquest mes i es van sostreure dos telèfons mòbils i una bicicleta.

Els dos majors d'edat van passar el 15 de febrer a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Girona i van quedar amb llibertat amb càrrecs. Per la seva banda els menors seran citats properament per comparèixer i declarar a la Fiscalia de Menors.

El detinguts són Khalid B., veí de Salt i Ismail C., veí de Girona, ambdós de 18 anys i de nacionalitat marroquina, i els dos menors d'edat. A aquests darrers se'ls atribueix l'autoria del robatori d'una bicicleta a un menor d'edat el passat 7 de febrer. Pels volts de les nou del vespre, a la zona de Can Gibert del Pla de Girona, els menors detinguts van donar una empenta al jove i li van sostraure la bicicleta.

L'endemà, van atacar una dona que caminava per un cèntric carrer de la ciutat amb el telèfon mòbil a la mà. Un dels joves la va abordar per l'esquena per sostraure-li l'aparell, provocant-li lesions al canell de la víctima. El detingut va fugir corrents junt amb l'altre menor, que estava vigilant per evitar que fossin enxampats. Els Mossos els van identificar i detenir els dies 11 i 13 d'aquest mes.

El darrer dels fets delictius va tenir lloc el 10 de febrer en una plaça de Girona. Pels volts de les set de la tarda, Khalid B. i Ismail C., van assaltar violentament uns joves per robar-los. Després d'agredir-los amb diversos cops els van sostraure el telèfon mòbil. Aquests dos detinguts, dels quals Ismail C. tenia antecedents, van passar el 15 de febrer a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Girona. Els dos van quedar amb llibertat amb càrrecs.