Puigneró anuncia una inversió de 3 MEUR per millorar la C-63 entre Vidreres i Lloret de Mar

L'objectiu és reduir la sinistralitat en aquest tram

En els darrers anys s'han registrat nombrosos accidents a la C-63, la carretera que connecta Vidreres i Lloret de Mar a la Selva. Per tal de reduir els accidents i augmentar la seguretat viària, fa temps que els dos municipis reclamen rotondes i accessos més segurs. El vicepresident i conseller de Polítiques Digitals i Territori, Jordi Puigneró, en la seva visita d’ahir a Vidreres va anunciar la licitació de les obres de millora d’aquesta via, valorades en 3 MEUR, per a la primavera.

El projecte de reforma de la carretera inclou, en un tram de 3,5 quilòmetres, la construcció de tres rotondes, un carril central de gir i la implantació d’un separador central per reforçar els sentits de la circulació i contribuir a reduir el risc de tenir una col·lisió frontal. Aquest separador consistirà en una zona zebrada central, amb un doble ressalt i una línia de reflectors per afavorir la visibilitat.

Segons Puigneró, "aquesta primavera farem ja la licitació de les obres de la C-63 que han d'ajudar a reduir dràsticament el que avui és una via amb un grau de perillositat inacceptable. És una aposta que fem en molts municipis del país per millorar la seguretat viària que cada dia és més important i, en aquest sentit, esperem que això pugui anar el més ràpid possible perquè les obres acabin aviat". 
 
Per la seva banda, l'alcalde, Jordi Camps, assegura que la visita del vicepresident "ha pogut transmetre que de cara a aquesta primavera ja tindrem la licitació definitiva de les tres rodones i la millora dels accessos a la C-63, que permetrà garantir la seguretat a tots els veïns que hagin d'entrar als seus barris i la seguretat en aquesta via que malauradament, durant aquests últims anys, hem hagut de lamentar moltes víctimes mortals".