S'incendia un pis de matinada i deixa cinc ferits, un d'ells greu, a Figueres

L'habitatge ha quedat totalment calcinat

Els Bombers de la Generalitat han treballat aquesta matinada en un incendi que s'ha declarat en un pis a Figueres (Alt Empordà) i que ha quedat completament calcinat, deixant fins a cinc persones ferides de diversa consideració. L'avís ha tingut lloc a les tres de la matinada i s'hi han desplaçat agents de la Guàrdia Urbana i un total de cinc dotacions terrestres dels Bombers que han vist com cremava el pis situat a la primera planta del carrer Sant Pau, número 90.

Els veïns s'han confinat al terrat de l'edifici des d'on els han rescatat els bombers mitjançant una escala extensible situada a peu de carrer. Els ferits, tots ells per inhalació de fums, són dues persones en estat lleu, dues menys greus que han traslladat el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) a l'Hospital de Figueres i una de greu que ha estat evacuada a l'Hospital Moisès Broggi de Sant Joan Despí (Barcelonès).

L'arquitecte municipal revisarà les properes hores l'estructura del pis que ha quedat totalment calcinat i de la resta de l'edifici.