Quatre detinguts i 28,4 kg de haixix intervinguts en dues actuacions a la Jonquera

Els homes van ser enxampats portant la droga dins el vehicle a l'AP-7

La Guàrdia Civil el passat cap de setmana, va dur a terme dues actuacions a la Jonquera (Alt Empordà), on es van intervenir 28.400kg d'haixix. En aquestes actuacions es van detenir quatre persones, dues de nacionalitat francesa, de 26 anys i dues de nacionalitat polonesa, de 70 i 26 anys, com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública.

Agents de la Guàrdia Civil, van interceptar a l'AP-7 divendres a la matinada un vehicle amb matrícula francesa, que circulava direcció França, descobrint durant la inspecció del vehicle que al dipòsit de combustible es trobaven ocults 18 kg d'haixix.

En un altre control de l'AP-7 dissabte, agents de la Guàrdia Civil van procedir a parar a un camió amb matrícula polonesa, un cop identificats els ocupants, van inspeccionar la càrrega que transportava el semiremolc, descobrint al doble fons del mateix 10,400 kg d'haixix.

Les diligències, els detinguts i la droga confiscada van ser posats a  disposició del Jutjat d'Instrucció en funcions de Guàrdia de Figueres.