El Girona FC viatja a Las Palmas amb un objectiu: continuar somniant

Rubi assegura en la prèvia al partit contra Las Palmas que busca una fòrmula al joc de l'equip lluny de Montilivi

Rubi ha comparegut en la roda de premsa prèvia al partit que el Girona disputarà el diumenge a Las Palmas de Gran Canària. Cau de la llista el lesionat David García i entra per primer cop aquesta temporada Txiki. L'altra bona notícia de l'expedició del Girona és l'entrada d'Eloi, que torna després d'unes molèsties que l'han apartat del grup durant la passada setmana. Qui continua causant baixa és Moisés Hurtado, el flamant fitxatge hivernal, amb el qual el cos tècnic espera pacient la seva recuperació conscients de la polivalència del central.

El tècnic ha recordat el gran partit que l'equip va realitzar a la primera volta, al qual els gironins van vèncer per un contundent 5-0, però ha recordat també les dificultats que ha presentat el conjunt gironí en les darreres jornades a domicili, així com el perill i la qualitat ofensiva que presenta l'equip canàri, que ha sumat 23 dels 27 punts possibles al seu camp: “El partit de la primera volta va ser un dels més bonics per mi com a entrenador. De totes maneres, es tracta d'un equip molt fort a casa i amb jugadors com Thievy, possiblement el més ràpid de la lliga, Javi Guerrero, o Vitolo, el qual es podria comparar amb una mena de Cristiano Ronaldo de la nostra lliga”.

L'entrenador blanc i vermell ha assegurat també que no està satisfet amb el rendiment que l'equip està oferint últimament com a visitant i incideix en el fet que “miraré de buscar la fòrmula per trencar aquesta dinàmica negativa, i més tenint en compte els camps complicats que ens trobarem les pròximes jornades”.

En l'aspecte purament tàctic, Rubi ha recalcat els problemes defensius que arrosseguen i que han propiciat els últims resultats. Per al partit de diumenge, l'entrenador ha aclarat que “hi haurà canvis significatius, perquè no estic conforme amb el joc dels últims partits a Ponferrada, Sabadell” però no ha volgut donar massa pistes pel que fa a l'alineació, mermada per les baixes. Així doncs, el lateral esquerre, una de les incògnites, serà ocupat per un dels tres candidats entre Jose, Txiqui i Juncà. “Espero que puguem ser l'únic equip que ha deixat Las Palmas a 0 entre els 2 partits disputats” ha sentenciat.

De totes maneres, la davantera també passarà a un primer pla per a Rubi, que també considera que “no podem arribar al minut 70 sense marcar, ja que el més lògic és que et marquin abans, ells també necessiten els punts per apropar-se als llocs de promoció, serà un partit molt psicològic”.