ERC de Blanes celebra una taula rodona amb motiu del Dia internacional de la Dona

Hi van participar Elisenda Alamany, Anna Caula, Olga López, Mariona Bargalló i Mònica Santolària

Esquerra Republicana de Blanes (Selva) ha organitzat la taula rodona Política amb ulls de dona amb motiu del Dia Internacional de la Dona. L’acte, que va tenir lloc ahir, es va portar a terme a la Sala de Plens de l'Ajuntament de Blanes a les 18:45h.

L’espai de debat va comptar amb les intervencions de la regidora de l’Ajuntament de Barcelona i Consellera metropolitana, Elisenda Alamany; la diputada del Congrés dels Diputats, Montserrat Bassa; la diputada al Parlament de Catalunya, Anna Caula; i la segona tinent d’alcalde i regidora de l’Àrea de Serveis Jurídics i Educació de Blanes, Olga López. Les encarregades de produir i moderar el debat seran Mariona Bargalló i Mònica Santolària.

Olga López l'ha qualificat “d'una trobada molt interessant, intensa i enriquidora, que ens donarà a totes, i espero que també a tots, diferents perspectives de com estem, de com estàvem i de com pensem que podrem estar les dones en aquest món tant complex.”

La regidora també ha remarcat que encara hi ha feina per fer: “Malgrat tots els avenços, i ara parlo de política municipal, i des de la meva experiència, encara ens queda molt camí per estar en les mateixes condicions que els nostres companys”. “Encara hem de vigilar què diem, com ho diem, com vestim... i fins que tot això no canviï, haurem de seguir parlant de política amb ulls de dona” ha conclòs.