Mor un home de 66 anys en caure prop del refugi de Coma de Vaca

Bombers i SEM han fet maniobres de reanimació a la víctima sense èxit

Un home de 66 anys ha mort aquest divendres en caure mentre feia una travessa a prop del refugi de Coma de Vaca, en terme municipal de Queralbs (Ripollès), segons els Bombers.

El cos d'emergències ha rebut l'avís de l'accident cap a un quart d'una del migdia. La víctima feia una ruta per la zona amb tres familiars. Efectius del Grup d'Actuacions Especials (GRAE) dels Bombers s'han adreçat a l'indret amb l'helicòpter de rescat i personal mèdic del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

El SEM també ha desplaçat un helicòpter medicalitzat al lloc de l'accident, que ha aterrat a Queralbs. Un cop al lloc han trobat la víctima inconscient amb aturada cardiorespiratòria. Se li han fet maniobres de reanimació però han estat infructuoses.

Bombers i efectius del SEM han informat del succés als Mossos d'Esquadra, que han desplaçat a l'indret agents de la Unitat d'Intervenció de Muntanya (UIM) també amb helicòpter. Els agents s'han fet càrrec de la investigació i les diligències judicials pertinents.