Mor un home en caure d'un teulat que reparava a Sant Gregori

S'ha precipitat d'una alçada de 7 metres

Els Mossos d’Esquadra han rebut avui l’avís que un home ha mort mentre treballava per una empresa de pinsos ubicada a la carretera de les Planes al seu punt quilomètric 4,7, dins el terme municipal de Sant Gregori (Gironès).

Pels volts de les 8:45h, els mossos han rebut l’avís d’un accident laboral en una empresa de pinsos de Sant Gregori, concretament un treballador que estava reparant el teulat de l’empresa hauria caigut d’una alçada d’uns 7 metres. Quan els mossos han arribat al lloc de l’accident han pogut comprovar que el treballador, un home de 58 anys havia caigut del teulat i havia mort.

Al lloc dels fets s’hi han traslladat diverses patrulles de la comissaria de Girona, dotacions dels Bombers de la Generalitat  i unitats del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). Els mossos han posat els fets en coneixement del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Girona i del Departament d’Empresa i Treball, d’acord amb els procediments habituals en accidents laborals amb víctimes mortals.