Blanes programa un debat sobre la problemàtica de l'oci nocturn a la ciutat

Tindrà lloc el 10 de març al Teatre municipal

Blanes (Selva) ha programat pel proper 10 de març un debat sobre l'oci nocturn a la ciutat a les vuit del vespre al Teatre del municipi amb entrada lliure i aforament limitat per ordre d'arribada.

Per a moderar el debat, que serà emès en streaming a través de les xarxes socials de l’Ajuntament de Blanes, es comptarà amb la col·laboració de la periodista Isabel Pascual, delegada de TV3 a les comarques gironines. Encapçalaran l’acte quatre ponents que representaran sengles àmbits del tema de fons: Sònia Andolz, directora general d’Administració de Seguretat de la Generalitat; Joan Queldra, inspector del Departament d’Educació a la Selva; Joan Roa, psicòleg i professor associat i investigador de Psicologia Social a la Universitat de Girona; i Vinnie Kairós, cantant, activista de hip hop i pedagog.

Els quatre ponents encetaran el debat amb els plantejaments inicials en la primera part perquè, tot seguit, prenguin protagonisme els representants dels diferents àmbits relacionats amb la problemàtica de l’oci nocturn.

Des de l’Ajuntament de Blanes s’ha convidat a assistir portaveus i delegats del món eductiu i juvenil, sanitari, Policia Local i Mossos d’Esquadra, Fecasarm, associacions de veïns, sector empresarial i altres col·lectius.