Detingut per robar dos ordinadors i objectes metàl·lics d'una escola de Lloret

La investigació continua oberta ja que els Mossos busquen una segona persona que l'acompanyava en el moment dels fets

Els Mossos d'Esquadra van detenir el 5 de febrer passat un home de 31 anys, Guillermo Alonso S.D., de nacionalitat espanyola i veí de Barcelona, per robar dos ordinadors i diversos objectes metàl·lics extrets dels barracons al nou centre d'Educació Infantil i Primària (CEIP) de Lloret de Mar. Un mosso que es trobava fora de servei va veure com dos homes vestits amb roba fosca, tapaboques i motxilles sortien d'un vehicle i es dirigien al centre.

Després de fer una recerca per les instal·lacions amb el suport de vàries patrulles, van veure els objectes que tenien a punt per endur-se i van poder detenir un dels dos presumptes lladres. El mosso que es trobava fora de servei va avisar a la comissaria de Lloret i diverses patrulels es van dirigir al lloc. Allà van veure la porta d'accés forçada i un vidre trencat, i després de fer una recerca pel centre, van veure dos ordinadors i objectes metàl·lics que estaven preparant per endur-se.

Finalment els mossos van localitzar i detenir un dels lladres, el qual s'havia amagat al costat de dos vehicles. Aquests tenien els seients reclinats per permetre carregar tot el material que volien sostraure del centre. La investigació continua oberta per tal de detenir l'altra persona que acompanyava Guillermo Alonso S.D. en el moment del fets.

El detingut, acusat d'un delicte de robatori amb força, va passar a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Blanes, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.