La directora de càsting del Cirque du Soleil, jurat del Festival de Circ de Figueres

El circ canadenc dóna suport al certamen entrant a formar part del Club del Mecenatge

La Directora General de Càsting del Cirque du Soleil, Line Giason, serà una dels cinc directius d'importants circs mundials que conformaran el Jurat Oficial de la segona edició del Festival Internacional de Circ de Figueres. Els altres integrants del jurat són Raoul Gibault (director del Cirque Medrano), Ho Van Than (director del Circ de Ho Chi Minh), Farzana Khalilova (directora de Rosgoscirk) i el director artístic Alexander Grimailo. A més, el circ canadenc mostra el seu suport al festival figuerenc entrant al Club de Mecenatge del certamen. L'any passat el seu cercador de talents a Europa, Philippe Agogué, va assistir al festival seleccionant atraccions susceptibles de ser contractades.

El Festival Internacional de Circ de Figueres arrencarà el proper 21 de febrer la seva segona edició. Segons ha comunicat l'organització aquest dimecres, el jurat oficial del certamen comptarà, entre altres directius de circs rellevants del món, amb la directora de càsting del Cirque du Soleil, Line Giason.

La seva participació és una mostra de l'interès del circ canadenc pel certamen figuerenc, però no és la primera ni l'única. Ja en la seva primera edició el festival va comptar amb la presència de Philippe Agogué, el cercador de talents del circ a Europa, presenciant diversos espectacles.

A més, el Cirque du Soleil, que presentarà aviat el seu espectacle 'Michael Jackson' a Barcelona, ha volgut anar més enllà en el seu suport a l'esdeveniment figuerenc i ha entrat a formar part del Club del Mecenatge del certamen, del que ja formen part una trentena d'empreses.

Els elefants dalinians repeteixen

Els elefants d'inspiració daliniana d'Or, Plata i Bronze confeccionats per la Joieria barcelonina Comaposada seran novament els trofeus oficials del certamen circense.

Un acord entre la Fundació Gala - Salvador Dalí i Circus Arts Foundation, organitzadora del Festival Internacional del Circ Ciutat de Figueres, ha permès que els guardons oficials del Festival siguin novament 6 estatuetes, reproduccions seriades i a escala, d'un elefant d'inspiració daliniana. Banyades en Or, Plata i Bronze, mesuren 25cm d'alçada i estan muntades sobre un sòcol de fusta noble de 6 cm. Els guardons seran entregats el proper dia 25 de febrer a la cloenda de la Gala d'Or que clausurarà el Festival.