''El foraster'' de TV3 arriba a les Gavarres i visita Sant Martí Vell

Posteriorment emeten de nou el capítol de Cadaqués

Dilluns, a les 22.45, a TV3, un nou capítol d’“El foraster”. En una època marcada per la pandèmia, Quim Masferrer ha tornat a voltar per Catalunya i s'ha desplaçat fins a Sant Martí Vell, a la comarca del Gironès, és un poblet plantat al peu del massís de les Gavarres, envoltat de bosc i a només 15 quilòmetres de Girona.

Potser per això, és un punt de trobada de gent molt diversa. Com en Robert, un home de caràcter una mica esquerp a qui no li importa no sentir-se estimat pel poble. L'Edgar, un arquitecte brasiler que descobrirà l'amistat entranyable que l’uneix a la Carme, una dona pagesa de tota la vida. O la Glòria i la Mercè, que es van convertir en el primer matrimoni homosexual de dues dones celebrat al poble.

En Quim coneixerà en Joan i la Sílvia, un pare i una filla boletaires que faran mans i mànigues per no revelar el lloc on s'amaguen unes múrgoles "d'orgasme". I de bon matí, en Quim també acompanyarà la Georgina en la seva frenètica ruta del pa, que els portarà a picar per sorpresa a la porta de moltes cases dels pobles dels voltants.

I després, repetició del viatge a Cadaqués

Punt de visita obligada per als turistes i font d’inspiració per a artistes de tot el món, Cadaqués és, probablement, un dels pobles més coneguts de Catalunya. Però en Quim hi arriba amb la intenció de conèixer el poble que hi ha rere la postal, perquè un poble no el coneixes fins que coneixes la seva gent.

Així, entre d’altres, en Quim s’embarcarà amb l’Isca i en Linares, els últims pescadors de Portlligat, farà una visita molt animal al parc del Cap de Creus amb en Dionís i descobrirà, de la mà de l’Eli, la vida que batega sota l’aigua de Cadaqués, en el que serà el seu bateig de submarinisme. 48 hores intenses on coneixerem l’autèntic caràcter de la gent que viu en aquest icònic poble de l’Alt Empordà.