Detenen un jove a Girona per vendre una bicicleta robada a través d'una app

L'arrestat va colpejar i mossegar un dels agents quan l'estaven detenint

Els Mossos d'Esquadra han detingut un jove de 19 anys per vendre a través d'una aplicació mòbil de compravenda d'objectes de segona mà una bicicleta robada, a Girona. A l'arrestat se li atribueix un delicte de receptació i un altre d'atemptat contra agents de l'autoritat perquè va colpejar i mossegar un agent quan l'estaven detenint.

Els fets es remunten a la matinada del 13 de febrer quan es va perpetrar un robatori amb força en una oficina del carrer Vern de Girona. Segons la denúncia, els lladres es van endur tres bicis d'alta gamma valorades en uns 37.000 euros. Els presumptes autors van accedir al local sense provocar danys ja que van utilitzar el codi numèric d'accés.

Durant les investigacions, van localitzar un de les bicicletes en una aplicació. Amb aquesta informació, els agents van aconseguir localitzar i detenir el jove que volia vendre una de les bicicletes sostretes. La segona bicicleta va retornar al seu propietari, gràcies a la col·laboració ciutadana. En concret, una persona va trobar la bici amagada darrere d'uns matolls a la plaça Calvet i Rubalcaba de Girona i la va lliurar a la policia.

La investigació continua oberta per tal d’identificar l’autor material del robatori i recuperar la tercera bicicleta. El detingut, amb nombrosos antecedents, va quedar en llibertat amb càrrecs després de passar a disposició judicial.