Salt bonifica el 80% de la taxa de terrasses dels darrers nou mesos de l’any passat

Els locals comercials poden fer la sol·licitud fins al 21 de març

L’Ajuntament de Salt (Gironès) ha obert aquest dimarts 22 de febrer el període per poder accedir a la bonificació del 80% de la taxa de terrasses corresponent als darrers nou mesos de l’exercici 2021. Aquesta mesura s’afegeix a la gratuïtat de la taxa que ja es va impulsar entre el 14 de març del 2020 i el 31 de març del 2021, accions que s’emmarquen dins el paquet d’accions que el consistori ha impulsat durant els darrers dos anys amb l’objectiu de donar suport al teixit comercial del municipi.

En aquest cas, les activitats que poden accedir a la bonificació són els bars i cafeteries, els restaurants i les granges de degustació. Els locals que vulguin accedir a la subvenció ho poden fer fins al proper 21 de març i tota la informació de com realitzar-ho es pot trobar al web de l’Ajuntament.

La regidora de Desenvolupament Local, Cristina Alarcón, explica que “des de l’inici de les restriccions per la covid-19 que han afectat al teixit comercial del municipi hem estat al seu costat amb un paquet de mesures i la bonificació a la taxa de terrasses que ara posem en marxa és una acció més de l’Ajuntament per donar suport a la reactivació econòmica de Salt”.

Pla de reactivació econòmica

Durant els darrers dos anys des de l’Ajuntament de Sant s’han impulsat ajuts directes per un import de 300.000 euros, un pla de reactivació per fer front als efectes de la Covid que també incloïa la gratuïtat de la taxa de terrasses, la posada en marxa d’un punt d’atenció a l’empresa i el comerç, la promoció de la venda en línia i bonificacions de zona blava per a clients del comerç local.