Sis detingudes, dues d'elles menors, per robar 2.571 euros en roba a l'Espai Gironès

Els furts van tenir lloc al Primark del centre comercial amb poques hores de diferència

Els Mossos d’Esquadra van detenir el dia 18 de febrer sis dones, dos d’elles menors d’edat, com a presumptes autores de dos delictes de furt. Els dos il·lícits van succeir la mateixa tarda en la botiga de roba i complements Primark, situada dins el centre comercial Espai Gironès de Salt.

Pels volts de les cinc de la tarda, els vigilants de seguretat van alertar els mossos perquè tenien retingudes dues dones que sortien de l’establiment amb set bosses plenes d’articles de roba sense pagar, per un import de 1.755 euros.

Una hora i mitja més tard el mateix servei de vigilància va tornar a trucar, perquè havien enxampat quatre dones joves, dues d’elles menors d’edat, que volien furtar peces de roba amagades en tres bosses, així com altres objectes valorats en 816 euros. Els vigilants les van retenir just a la línia de la caixa.

En ambdós casos els mossos les van detenir com a presumptes autores d’aquests dos delictes de furt. Les arrestades majors d’edat seran citades properament per declarar davant l’autoritat judicial competent, i les detingudes menors d’edat declararan davant de la Fiscalia de Menors de Girona.

Els furts són probablement les formes delictives que més poden patir els establiments comercials i les botigues, per aquest motiu els mossos aconsellen que s’estigui especialment alerta i es desconfiï de persones que tenen actituds sospitoses o vigilants. Es recomana que es truqui de seguida a la policia, a través del telèfon 112, si s’ha estat víctima d’un delicte o en cas de veure persones sospitoses.