Preocupació entre els comerciants de Girona pel repunt de robatoris

L'últim va ser la matinada de dissabte en una botiga de joguines

Els comerciants de Girona es mostre preocupats després que els darrers dies s'ha incrementat el nombre de robatoris i assalts als seus establiments. Des de l'associació Girona Centre Eix Comercial admeten que els casos s'han incrementat les dues últimes setmanes.

La vicepresidenta de l'entitat, Mercè Ramírez de Cartagena, explica que a partir de demà demanaran a l'Ajuntament que prengui mesures per tal de reduir aquests incidents, segons ha assenyalat en declaracions a El Punt Avui i és que a finals de l'any passat ja es van reunir amb el consistori per l'onada de robatoris durant el dia que es produïen. La qüestió és que ara els assalts tenen lloc majoritàriament durant la nit amb les botigues tancades.

El més recent va ser la nit del divendres al dissabte a la botiga de joguines Zeppelin, situada al barri del Mercadal. A través del seu perfil de Twitter van publicar una piulada on denunciaven el robatori i explicaven que no els seria obrir fins a la tarda, per tenir temps de netejar les destrosses que els lladres havien causat al comerç.

L'alarma es va disparar a les tres de la matinada segons assenyala la propietària i fins allà s'hi van desplaçar efectius de la Policia Municipal i els Mossos d'Esquadra. Hores més tard a través de Twitter donaven les gràcies pel suport rebut: "Restablert l'ordre a la botiga obrim a la tarda en l'horari normal. Gràcies de tot cot i continuem jugant!"