Detenen un home per agredir i colpejar l'exparella en ple carrer a Sant Feliu de Guíxols

La víctima va necessitar ser atesa al CAP des d'on se la va traslladar a l'hospital de Palamós

La Policia Local de Sant Feliu de Guíxols (Baix Empordà) ha detingut un home per agredir i colpejar l'exparella en ple carrer. Poc després de les tres de la tarda del divendres, la Policia Local va rebre un avís des del 112. Un veí havia trucant per alertar que un home estava agredint una dona al mig del carrer Joan Goula. Una patrulla va anar fins al lloc i, davant d'un portal, van trobar la víctima arraulida plorant. Estava molt nerviosa i tenia contusions visibles a la cara.

La dona, que té 55 anys, els va explicar que la seva exparella l'havia agredida davant el pis on vivien. I que, després, havia fugit. Un dels veïns que havia baixat a ajudar-la va explicar als policies que havia gravat l'agressió amb el mòbil i va aportar les imatges.

A la gravació es veu com l'individu forceja amb la víctima al portal. L'home li pren la bossa de mà, empenta la dona cap a fora el carrer i allà, mentre la víctima xiscla atemorida, li engega puntades de peu i la colpeja. L'agressor també li dona un cop de puny al cap, que fa que la víctima es colpegi contra la paret de la façana i caigui al terra. Després, quan un vianant intenta separar-lo de la dona, es gira i marxa del lloc.

Arran de les lesions, la víctima va necessitar ser atesa al CAP, on se la va portar en ambulància. Des d'aquí, se la va derivar a l'hospital de Palamós per fer-li una exploració.

La Policia Local va buscar l'agressor per la zona però no el va localitzar. Mentre es trobava parlant amb testimonis, però, ell mateix va tornar al carrer Joan Goula. Eren cap a dos quarts de cinc de la tarda. Allà els agents el van detenir per un delicte de violència de gènere.

La Policia Local va traslladar l'arrestat a comissaria. El detingut es va lliurar als Mossos d'Esquadra, que seran ells els qui s'encarregaran de portar-lo a disposició judicial.