Arbúcies acull diumenge la 14ena Trobada de Clàssics

L'any passat es va anul·lar per la pandèmia

Després d’un any d’aturada, en què la Trobada de Clàssics es va haver de reformular a causa de la pandèmia de la covid-19, demà diumenge torna en què serà la 14a edició de la gran festa del motor.

La trobada començarà a les nou del matí amb l’entrada dels vehicles participants i la tradicional botifarrada popular al pati de l’escola Doctor Carulla, les primeres 500 seran gratuïtes. Com cada edició, es preveu que hi hagi una gran i variada exposició de vehicles matriculats fins al 31 de desembre de 1988. Es podrà fer una passejada per la vila on s’hi trobaran diferents zones d’exposició classificades per categories.

La zona de la trobada es concentrarà als carrers Camprodon, Germana Assumpta, Sant Jaume, avinguda dels Països Catalans, passeig Dr. Carulla, passeig de Palacagüina, Can Cassó, placeta de Can Reus i placeta de Joan Ayats. Com a novetat d’aquest any, hi haurà una exposició de bicicletes antigues organitzada pel local arbucienc Rhomb.

Per altra banda, al pati de l’escola Dr. Carulla podrem passejar per les diferents parades del petit mercat de recanvis. A la placeta de Can Reus hi podreu veure exposats tots els vehicles de l’escuderia Clàssics Montseny - Guilleries.

Finalment per concloure la trobada, a les 12 del migdia a la placeta de Can Reus, hi haurà el 3r Concurs d’Elegància Hotel Torres, amb la presència de membres dels Clàssics i la companyia de Pepi Bancells, la primera conductora de moto d’Arbúcies.