Atrapen dos lladres amagats al vestíbul d'un edifici després d'intentar robar un habitatge de Girona

Els arrestats surten en llibertat després de passar a disposició judicial

Els Mossos d’Esquadra van detenir ahir, dos homes de 25 i 31 anys, com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força en grau de temptativa. Pels volts de les cinc de la tarda d’ahir, els mossos van rebre l’avís que dos nois estaven forçant la persiana d’un domicili del carrer Costa Brava de Girona.

Immediatament, es van desplaçar diverses dotacions i van comprovar que els lladres havien fugit en direcció al carrer Rosselló i havien entrat en un bloc de pisos.

Finalment, se’ls va localitzar quan intentaven amagar-se al vestíbul de l’edifici. En l’escorcoll, se’ls va intervenir diverses eines habitualment emprades per cometre robatoris amb força tipus claus, palanques o targetes.

Després de comprovar que el balcó del domicili violentat presentava marques de forçament, per la zona del marc dret, van quedar detinguts com a presumptes autors del robatoris amb força en grau de temptativa.

Els detinguts, un d’ells amb antecedents, han passat avui a disposició de jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Girona, el qual ha decretat la seva llibertat amb càrrecs.