Lloret de Mar estrena una nova àrea d’esbarjo per a gossos

Està ubicada al Turó d’en Buc

L’Ajuntament de Lloret de Mar (Selva) ha obert avui la nova àrea d’esbarjo per a gossos ubicada al Turó d’en Buc. La regidora de Medi Ambient, Marina Nicolàs, explica que "a petició veïnal és la primera que disposa de dues àrees, una per a gossos grans i una per a petits". Concretament l’àrea de gossos grans és 1.500 metres quadrats i la dels petits de 375 metres quadrats.

A cadascun dels espais hi ha una font d’aigua amb abeurador per gossos, doble porta per evitar que s’escapin els gossos quan un usuari entra o surt del recinte, cartell informatiu amb les normes d’ús, bancs i papereres. Pel que fa al tancament perimetral, en part s’ha aprofitat el ja existent en el contorn del Mas d’en Buch i el restant s’ha instal·lat amb una alçada de dos metres per evitar que els gossos puguin saltar cap a l’exterior.

L’actuació, amb un cost aproximat de 17.000 euros, s’ha finançat amb una partida econòmica dels Pressupostos Participats del 2017 corresponent al barri d’El Rieral i amb partides de la secció de Medi Ambient. 

Amb aquest nou equipament l’Ajuntament de Lloret de Mar ja compta amb quatre àrees d’esbarjo per gossos distribuïda en diferents espais del municipi: Can Xardó (760 metres quadrats);  Can Ribalaigua (350 m2) i  Fenals (1.100 m2). Per altra banda, a la zona de garbí de la platja de Fenals, fora de temporada de platges, es permet l’estada de mascotes.