Action obre a Girona la seva primera botiga a l'estat espanyol

Ofereix una diversa gamma de productes a preus baixos

Action, la cadena de descompte de productes no alimentaris amb més creixement a Europa, obre avui la seva primera botiga a Espanya, concretament a l'Avinguda de França amb el carrer de Joan Josep Tharrats Vidal de Girona. Action compta amb més de 2.000 botigues a tot Europa i compta amb una àmplia i diversa gamma de productes a preus molt baixos.

"Girona és el punt de partida perfecte per desembarcar al mercat espanyol. La nostra botiga està situada en un entorn comercial fantàstic i molt variat, que ofereix un ambient modern i moltes places d'aparcament per als nostres clients. En les properes setmanes obrirem noves botigues a Catalunya per arribar a molts més clients”, explica Monique Groeneveld, Directora General de Start-Up countries, que actualment és a càrrec d'Espanya.

Espanya compta amb un nou actor al sector del retail. Action va començar el 1993 als Països Baixos i s'ha convertit en la cadena de descompte de productes no alimentaris internacional de més ràpid creixement a Europa. Gràcies al seu concepte, ha aconseguit l'èxit a nou països: Països Baixos, Bèlgica, Luxemburg, Alemanya, Àustria, Polònia, França, República Txeca i Itàlia. I ara, Action ha començat a fer els seus primers passos al seu desè país.

"Espanya és un país molt interessant per a nosaltres. No només és a prop dels altres mercats i es pot integrar fàcilment a la nostra cadena de subministrament, també és un país econòmicament fort amb una bona infraestructura. A més, els clients espanyols es preocupen pels preus, alhora que aprecien els productes de bona qualitat. És per això que creiem que els clients espanyols acolliran molt bé el nostre concepte amb els nostres preus baixos i la sorprenent i canviant gamma de productes d'Action”, afirma Hajir Hajji, directora general d'Action.

A la inauguració ha estat present Joan Martí, director dels Serveis Territorials del Departament d'Empresa i Treball a Girona de la Generalitat de Catalunya, que ha assenyalat que “és un privilegi per mi acompanyar a tot l’equip d’Action en l’obertura d’aquesta primera botiga a terres catalanes. El valor del comerç, tal com l’entenem, és donar un servei de qualitat i de proximitat als ciutadans, amb una diversitat i oferta de productes que de ben segur suposarà un al·licient no només per als possibles compradors, sinó també per a tot el teixit comercial del país”.

D'altra banda, l'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, que anirà a la tarda a l'acte on Action i la Fundació Johan Cruyff parlaran del seu acord de col·laboració, explica que "des de l'Ajuntament de Girona treballem pel dinamisme a la ciutat, per generar oportunitats en el teixit productiu que permeti la creació de riquesa i de llocs de treball, i ho fem encara amb més èmfasi després de les conseqüències de la covid. Un símbol d'aquest dinamisme és l'arribada a la ciutat de nous comerços i negocis, com Action, que ha triat Girona per obrir la seva primera botiga al país. N'estem molt satisfets perquè és un exemple més que Girona és un bon lloc on invertir, i desitgem a la cadena i a tothom qui en forma part molts èxits en el futur".